Erikoiskuljetuksen etuauto ja muut liikenteenohjauksen palvelut Liedosta

Länsi-Suomen EKL Liikenteen ohjaus Oy on Trafin valtuuttama pätevä ja kokenut liikenteenohjaaja. Toimimme Liedosta käsin tarjoten erilaiset liikenteenohjauksen palvelut Varsinais-Suomen alueella sekä erikoiskuljetuksen etuauton koko Suomeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saattokuljetukset alan asiantuntijalta

Länsi-Suomen EKL Liikenteen ohjaus Oy tarjoaa kuljetusliikkeille palvelut erikoiskuljetusten saattamiseen ja liikenteenohjaamiseen liki kahden vuosikymmenen kokemuksella. Tunnemme alan kuin omat taskumme ja pystymme vastamaan tarpeisiisi työvuosien kerryttämän tietotaidon tuomalla varmuudella. Tarjoamme erikoiskuljetuksen etuauton ja muut liikenteenohjauksen palvelut Liedosta käsin koko Suomeen! Kanssamme kuljetukset löytävät tiensä turvallisesti ja sujuvasti perille asti.

Mikä on erikoiskuljetus?

Erikoiskuljetuksella tarkoitetaan poikkeuksellisen suurta kuljetusta, joka ylittää normaaliliikenteelle sallitut mitta- tai massarajat. Tavanomaisia erikoiskuljetuksia ovat esimerkiksi erilaisten koneiden, elementtien, rakennusten tai muiden tuotteiden kuljetukset. Lue lisää Ely-keskuksen sivuilta.

Mihin liikenteenohjausta tarvitaan?

Poikkeuksellisen suuren kokonsa vuoksi erikoiskuljetuksen turvallinen liikkuminen muun liikenteen seassa on varmistettava pätevän liikenteenohjaajan toimesta. Liikenteenohjaajan tehtävänä on pitää huoli muun liikenteen sujuvuudesta erikoiskuljetuksen liikkuessa liikennesäännöistä poikkeavasti ja tarjota muulle liikenteelle riittävästi ohitusmahdollisuuksia. Liikenteenohjaaja myös varmistaa erikoiskuljetuksen laillisuuden sekä merkityllä reitillä pysymisen. Lue lisää Ely-keskuksen sivuilta.

Liikenteenohjausta varmoin ottein

Pätevää ja varmaotteista liikenteenohjaaja tarvitaan esimerkiksi liikenneonnettomuuden sattuessa sekä erilaisilla tietyömailla muun liikenteen sujuvuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.


Kauttamme saat liikenteenohjauksen mitä erilaisimpiin tilanteisiin alansa kokeneilta ammattilaisilta! Päivystämme 24/7, voit ottaa meihin yhteyttä vuorokaudenajasta riippumatta. Kattava yhteistyökumppaneiden verkostomme varmistaa avunsaannin nopeasti ja vaivattomasti. 

Tarjoamme liikenteenohjauksen palvelut Liedosta käsin koko Varsinais-Suomen alueella.

Yhteystietomme